Coin

Tek ABA Business Center, të gjithë ndjekësit e modës, do të gjejnë Coin, një department store italian, që shtrihet në pesë kate dhe përshin një sipërfaqe tregtare prej 6000 m2.  Coin i dedikohet blerësit të produkteve cilësore të veshjeve të modës, aksesorëve, kozmetikës, orendive dhe zbukurimeve shtëpiake. Për blerësit ekonomikë në katin nëntokësor të Coin gjendet OVS. Tek Coin ka diçka për të gjithë!

Me autenticitetin e produkteve, përzgjedhjen dhe kombinimin e brendeve, si dhe lehtësinë e blerjes, Coin ka sjellë një eksperiencë të re blerje për publikun shqiptar.

Coin

tek ABA Business Center

HAPUR ÇDO DITË

9:30 – 21:00

 

Për çdo pyetje ose shërbim për klientin, telefononi +355 4 450 1737 ose klikoni këtu.

Për më tepër informacion për Coin lexoni këtu.

FacebookGoogle+Share