Sallat e mbledhjeve dhe konferencave

A jeni duke kërkuar për evente elegant, një mjedis të përsosur për negociata, konferenca, seminare, takime me stafin, aktivitete korporative apo prezantime produkti? Nëse është kështu, keni ardhur në vendin e duhur; ne disponojmë një sallë mbledhjesh dhe një sallë konferencash në dispozicion për ty në ABA Business Center.

 

Sallë konferencash & mbledhjesh me teknologji të lartë të pajisjeve

Me teknologjinë e fundit të prezantimit dhe mobilimi me stil, eventi juaj do të mbahet në një ambient profesional, i cili do të impresionojë klientët tuaj, personelin apo delegatët.

Salla ka një kapacitet prej 109 të ftuar në stilin teatër në një hapësirë ​​190 m² ndërkohë salla e mbledhjeve ka një kapacitet prej 23 persona në 126 m². Falë sistemit video-conference, aksesit WIFI, pajisjeve të teknologjisë së lartë audiovizive, sistemit të përkthimit simultan, dhe prania e stafit tonë teknik, bën që këto salla të jenë ambienti i përsosur për efektivitet maksimal.

 

Event me shërbim të jashtëzakonshëm

Një mikpritje miqësore për të ftuarit tuaj, shërbimi i dedikuar dhe opsioni i kateringut në specifikimet tuaja, e kompleton përvojën tuaj dhe na bën partnerin tuaj të përsosur.

Për pushimet tuaja, ju mund të përfitoni nga pamja e mahnitshme panoramike e Tiranës në Fusion & ABA 21. Në këtë drejtim, gjithashtu, ne kemi super ide dhe shumë përvojë.

 

Vendi i përsosur për aktivitetin tuaj

ABA Business Center është në një lokacion ideal dhe me akses të përsosur nga Rruga Papa Gjon Pali i II-të dhe Pallati i Kongreseve. Me dritë natyrale ju do të përfitoni komfort maksimal për një aktivitet në ditë të plotë ose gjysmë dite.

Ju lutem na vizitoni në një tur të faciliteteve tona ose planifiko një aktivitet këtu …. Ju presim!

Planifikoni një event ….

Sallat e ABA Business Center për një event në sukses të plotë!

Galeria