ABA 21

Për gjithë të apasionuarit dhe njohësit e ushqimit të sofistikuar dhe verës së rrallë ABA 21 është destinacioni juaj në Tiranë.

ABA 21, restorant gourmet, që ndodhet në katin e 21 të ABA Business Center, në një ambient elegant, me mure qelqi dhe një tarracë në qiell të hapur është vendi më panoramik në Tiranë.  Menuja, bazuar në produkte të freskëta dhe ekskluzive për restorantin, respekton traditën kulinare italiane dhe mesdhetare. Tek ABA 21 krijimtarisë në gatim i shtohet edhe një koleksion i pasur vere me varietetet kryesore nga rajone të Italisë dhe Francës.

 

ABA 21

HAPUR

TË HËNË – TË SHTUNË

Bar – Kafe
8:00 – 24:00
Dreka
12:30 – 15:30
Darka
19:30 – 24:00

 

Për të organizuar festa ose evente, kontaktoni +355 69 70 33 160 ose klikoni këtu.

Për rezervime telefononi +355 4 450 1717; +355 69 40 37054 ose klikoni këtu.

FacebookGoogle+Share